2010. december 4. Winter2Go

 

2010. december 4-én rendezte meg Gyülekezetünk a Winter2Go - mikulás-felvonulást.

 

Ezen a szombat délelőttön számos európai ország több városában - így pl. Pécelen, Kecelen, Kalocsán és Ózdon is - bekapcsolódtak ebbe a Berlinből származó kezdeményezésbe.

Gyülekezetünkből tíz fő öltött mikulásköpenyt és sapkát, hogy további 6-8 fős segítőcsapattal karöltve bejárják városunkat a Falu térségétől a Városközponton keresztül az Újvárostérig.

A jókedvű mikuláscsapat áldott karácsonyt kívánt a járókelőknek, megajándékozva őket egy-egy kiadvánnyal, valamint egy meghívóval Gyülekezetünk ünnepi istentiszteleteire. A gyermekek szaloncukrot is kaptak a sokakat megvidámító, arcokon mosolyt fakasztó keresztény mikulásoktól.

Sok-sok autós köszöntötte a mikulás-felvonulást dudaszóval, de nagyon sokan mobiltelefonjaikat vagy fényképezőgépeiket is előkapták, hogy felvételeket készítsenek a nem mindennapi látványosságról.

A karácsony közeledtével, december 22-23-án ismét megjelent a tíz mikulás a városban, hogy kiadványokkal és személyes bizonyságtételekkel is felhívja a járókelők figyelmét a közelgő karácsony valódi üzenetére.