2013. február 10. Vendégek Kadarkútról


2013. február 10-én, vasárnap a Magyar Pünkösdi Egyház Szeretetotthonának igazgatója, Óvári Róbert, és egyik munkatársa, Sipos Tibor látogatott el Gyülekezetünkbe.

 

Az MPE Szeretetotthona a Somogy megyei Kadarkút városban működik immáron negyed évszázada. A Szeretetotthon képviselőinek látogatása közel esett az egyéves évfordulójához annak a szomorú eseménynek, amikor a kastély, amelyben a Szeretetotthon működött, egy sajnálatos tűzeset miatt használhatatlanná vált (2012. február 13.). Az intézmény jelenleg Bodrogon üzemel, amíg a helyreállítási és újjáépítési munkálatok befejeződnek.

Óvári Róbert lelkipásztor és intézményvezető mind a délelőtti, mind a délutáni igehirdetése során kitért a reménység üzenetére. Igazán felemelő és bátorító volt hallani a meggyőződésből fakadó bizonyságtételt, hogy Istenünk a legjobbat készítette el, de ehhez most egy nehéz, de reményteli időszakon kell keresztülmenni.

Sipos Tibor bizonyságtétele bátorított bennünket, hogy érdemes imádkozni és küzdeni mindazokért, akiket az élet távolabb sodort Istentől, mert Jézus Krisztus elkészíti a vissza-, a megtérés útját.

Összejövetelünk végén Benedek Zsolt lelkipásztor adta át az Ózdi Gyülekezet tagjainak és látogatóinak adományát, amellyel hozzájárultunk a Szeretetotthon megújulásához.